martes, 22 de febrero de 2011

EL PUNT DE VISTA DE... PAKITO

IRIS-SOL   4—3   A.C.E. RIUDELLOTS

Com vas viure el partit?
Amb molta intensitat, perquè veia que estàvem jugant molt bé i la primera part només anàvem 0 a 1. Sabia que podia passar qualsevol cosa, el que no pensava, es que en 3 minuts ens capgirarien el partit, tot i això la resta del partit vam seguir igual, fent en nostre joc hi vàrem tenir ocasions per remuntar, però ni la pista ni la pilota que no era l’adequada per aquesta categoria, ens van acompanyar...

Quines creus que han estat les claus?
El nostre joc, ja que toquem i toquem sense presa i poc a poc els i anem guanyant terreny... i estic segur que si aquest partit el juguem a casa, guanyem segur!!!

Quins aspectes destacaries del rival ?
Saben tancar-se molt bé, i tenen un parell de jugadors que destaquen.

I del teu equip?
Dons si una cosa que no m’agradava massa, i es que quan estàvem per darrera del marcador es ficaven molt nerviosos i cadascú volia fer la seva.
I aquest partit m'han demostrat que la derrota de la setmana passada a servit per aprendre dels  errors, i ara segueixen fent el mateix joc i no es donen per vençuts fins el final.

Com creus que pot afectar el resultat?
De cap manera, seguiran igual que fins ara, i amb la mateixa mentalitat. Millorar, millorar i segui millorant... i aprendre del errors que fem!!!

Què podem esperar del teu equip en les properes jornades, decisives per la resolució d'aquest complicat campionat?
Com ja he comentat abans, intentar no fer els mateixos errors i fer un bon paper en el que queda de lliga!! I també que s’ho passin bé jugant la Copa Catalunya!!!! Que alguns jugadors no ho sabien i segurament ho sabran per aquí...
Doncs això, intentarem fer un bon paper i arribar fins on podem, i si es possible jugar contra algun equip com el Barça o Marfil... ja que l’any passat ens vam quedar a només un partit de jugar contra el Barça.

Volia felicitar els jugadors perquè estan fent un joc molt bonic i fan disfrutar molt a la gent!!!!!

FeLiCiTaTs NaNuS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!